• phone: +(359) 897 847 551
  • email: office@krasbival.com

За нас

Ние сме строителна компания, която стратира своята дейност през 2005 година. За 16 години, КрасБиВал се утвърждава успешно на пазара и се превръща в доверен партньор и еталон в сферата на строителството.

Въпреки че разширихме значително дейността си през годините, осигуряването на качествени услуги, остава наш приоритет. За нас качественото строителство не се лимитира до избора на надеждни материали. То е комбинацията от майсторство и добри отношенията между клиент и изпълнител. Ние смятаме, че изпълнението на проекти е много по-лесно и крайният продукт е далеч по-добър, когато участниците в процеса си сътрудничат и свободно споделят идеи. Именно за това, нашите партньорства остават дълготрайни!

KrasBiVal

Мисията ни е постигане на висока удовлетвореност у нашите клиенти чрез прецизност и поддържане на високо ниво на професионализъм, почтенност в отношенията с тях, предоставянето на високо-качествени строителни услуги на разумни и конкурентни пазарни цени.

Нашата Мисия

Нашите Ценности

КОРЕКТНОСТ – наш основен приоритет е постигането на изключителни резултати. За целта, ние се стремим да бъдем коректни с всички участници в процеса, не само с нашите клиенти, а и с проектантските екипи, доставчиците на стоки и услуги, целия ни екип и всички останали заинтересовани страни.

ИНОВАТИВНОСТ – за да постигнем върхови постижения при реализация на проектите, ние се стремим непрекъснато да прилагаме креативност, да разширяваме знанията и да усъвършенстваме уменията на целия ни екип от технически състав до изпълнителски кадри, от създаването на дружеството до сега.

ПРОЗРАЧНОСТ – нашите действия винаги съответстват на нашите думи. Стремим се да бъдем изчерпателни, конкретни и ясни от етап офериране до успешното реализиране на всеки проект, като в действията си не разчитаме на „дребния шрифт накрая“.

ИДЕИ – непрекъснато развитие.
Винаги готови за откриване на нови възможности

УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОЕКТИ – опитен и висококвалифииран екип
Осигуряване на интелигентни решения през целия процес на осъществяване на проекта

ДОВЕРИЕ – изграждане на трайни партньорства
Директна комуникация, отзивчивост и почтеност са в основата на нашата работна етика

Нашият Подход

image

Стоян Стоянов

Управляващ съдружник
image

Георги Бродев

Управляващ съдружник
image

Иван Петков

Управляващ съдружник
KrasBiVal

Компанията в Цифри

години опит
опитни служители
изпълнени проекта
активни проекта
дългогодишни партньори